Plaatwerk 

De bewerking van plaatmateriaal is onze specialiteit. Met een geavanceerd machinepark bewerken onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers plaatmateriaal van halffabricaat tot eindproduct, waarbij uw eisen en wensen ons uitgangspunt zijn. Deze producten kunnen worden uitgevoerd in staal, rvs of aluminium van verschillende kwaliteiten. U kunt bij ons terecht voor een grote diversiteit aan bewerkingen, zoals lasersnijden, kanten, walsen en lassen.

Bewerkingen van metaalplaat 

Het plaatmateriaal wordt op maat gemaakt door het te lasersnijden op een van onze lasersnijmachines. Ook walsen, rillen en kanten behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast kunnen onze gecertificeerde medewerkers uw plaatwerk lassen met behulp van MIG-MAG- of TIG-lastechniek. Voor de eindafwerking kunt u kiezen voor stralen, borstelen, natlakken of poedercoaten.

Onze machines voor plaatwerk 

Met onze machines voor de bewerking van plaatwerk kunnen wij een veelheid aan behandelingen uitvoeren.

Slijpschuurmachine 

Voor het grondig schuren of grinden van plaatwerk beschikken wij over drie machines.

Hiermee wordt bewerkt plaatmateriaal zorgvuldig ontbraamd.

 

Lissmac SBM-L G1S2 – 2 x

Werkbreedte: 1.500 mm

Materiaaldikte: 0,5 – 40 mm

 

Lissmac SBM XS 300 G1E1

Werkbreedte: 300 mm

Materiaaldikte: 1 – 15 mm

Trommelmachine 

In een trommelmachine, ook wel rondvibrator genaamd, ontstaat door de onbalansmotoren spiraalvormige beweging. Hierin kunnen producten van verschillende formaten worden behandeld. Een rondvibrator is vooral geschikt om kleine producten te bewerken die niet geschiktzijn voor een slijpschuurmachine.

 

Rösler R125 EC Spiratron

Totaal volume: 125 l

Snelheid: 1.500 RPM

Lintzagen 

Met een lintzaag kunnen metalen buizen en staven zeer nauwkeurig worden afgekort. Wij maken gebruik van twee verschillende modellen.

 

Bianco Mod. 280 MAN 60

Maximale uitslag: 220 mm

 

 

Bianco Mod. 330AUT 60

Maximale uitslag: 330 mm

Meer weten?

Neem contact op met de verkoopafdeling!