Over ons 

Een modern metaalbedrijf 

Litjens Metaalbewerking is een modern metaalbedrijf, gespecialiseerd in alle mogelijke plaatbewerkingen in staal, aluminium of rvs. Al sinds 2004 voeren wij voor onze klanten verschillende bewerkingen uit, zoals lassen, zetten en lasersnijden. Ook assembleren wij de onderdelen die wij voor ze fabriceren tot lichte constructies. Daarnaast verzorgen wij complete projecten.

 

Een geavanceerd machinepark, een gemotiveerd team en een zorgvuldig geselecteerd aantal partners maakt Litjens Metaalbewerking tot een flexibele en betrouwbare leverancier. Dankzij onze ruime kennis over materialen en techniek en onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een compleet en gedegen advies.

Achtergrond 

Huub Litjens, oprichter en eigenaar van Litjens Metaalbewerking, heeft een passie voor snelheid en techniek. Dat komt onder meer tot uiting in zijn liefde voor de autospeedway, wat hij jarenlang met succes op hoog niveau heeft beoefend. Na een ernstig ongeluk kon hij zelf niet meer racen, maar hij is nog steeds nauw betrokken bij de racesport. Het tekent zijn gedrevenheid, die u ook terugvindt in zijn bedrijf.

Litjens Metaalbewerking  
onderscheidt zich door: 

Snelheid 

Dankzij de korte lijnen in onze organisatie kunt u rekenen op een snelle offerte. Doordat wij voldoende voorraad aanhouden, kunnen we bovendien snel leveren. Hiermee helpen we u de doorlooptijd van uw project zo kort mogelijk te houden.

Maatwerk 

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder project en ieder product anders is. Dus of het nu gaat om het produceren van een eenvoudig plaatje tot het samenstellen, lassen van een complete machine, voor ons is ieder project maatwerk.

Persoonlijk contact 

Zoals ieder project anders is, heeft ook iedere klant specifieke eisen en wensen. Voor ons bent u daarom geen nummer, maar een relatie waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.

Advies nodig?

Neem contact op met de verkoopafdeling!