Lichte constructies 

Litjens Metaalbewerking heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd op het gebied van plaat- en constructiewerkzaamheden voor machine- en apparatenbouw. Uw producten verwerken wij met uiterste precisie en grote aandacht voor detail. In het gehele proces van tekenen, ontwerpen en uitvoering staan uw wensen centraal.

Maatwerk lichte constructies 

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van materialen en technieken voor metaalbewerking kunnen wij u gedegen adviseren over het ontwerp en de uitvoering van uw projecten. Wij helpen u met praktische zaken zoals gewichtsbesparing, toegankelijkheid voor onderhoud en de mogelijkheid tot hergebruik.

Desgewenst maken we eerst een prototype zodat u de zekerheid hebt dat uw project voldoet aan uw eisen en wensen. Bij Litjens Metaalbewerking kunt u daarom altijd rekenen op maatwerk.

Onze machines voor lichte constructies 

Voor de assemblage en afwerking van lichte constructies beschikken wij over diverse apparatuur.

Lassen 

Met onze lasapparatuur kunnen onze gekwalificeerde lassers producten lassen in staal, rvs en aluminium. Al onze lassers zijn gecertificeerd voor MIG-, MAG- en TIG-lassen.

Twee van onze lassers zijn zelfs conform ISO-9606 gecertificeerd voor zogenoemd fotowerk. U kunt ook uw precisie laswerk met een gerust hart aan ons overlaten.

Afwerking 

Litjens Metaalbewerking is gespecialiseerd in het vakkundig afwerken van plaatwerk in metaal. Voor de afwerking van uw metaalconstructies en –producten beschikken wij over de juiste machines om verschillende bewerkingen uit te voeren.

 

  • Glasparelstralen, specifiek voor producten in rvs
  • Aluminium-oxide stralen, voor ferro-metalen
  • Geautomatiseerd tweezijdig borstelen en slijpen
  • Handmatig slijpen of grinden

Meer weten?

Neem contact op met de verkoopafdeling!